Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Вуличне освітлення – комфорт в темну пору доби!

Зовнішнє освітлення  є дуже важливим елементом комфортного життя мешканців району і може суттєво впливати на їх повсякденне життя. Якісне вуличне освітлення в районі дає можливість пішоходам безпечно пересуватися по тротуарах, прибудинкових територіях, парках, скверах та підземних переходах, а водіям - по проїзній частині в темний вечірній і нічний час доби. Яскраво освітлені вулиці надають населенню почуття впевненості та безпеки. З настанням вечора громадяни можуть продовжувати вести активний спосіб життя.

За дорученням голови районної у місті ради Василя Старовойта, управлінням благоустрою та житлово-комунального господарства виконкому районної у місті ради у вечірній час доби здійснено обстеження зовнішнього освітлення території району, за результатами якого, виявлено значну кількість непрацюючих або відсутніх світильників.

З метою забезпечення належних умов життєдіяльності мешканців району, виконкомом районної у місті ради направлені листи до департаменту розвитку інфраструктури міста виконкому Криворізької міської ради, сприяти вирішенню питання щодо відновлення мережі зовнішнього освітлення на території району.

Шановні мешканці району, якщо ви виявили відсутність вуличного освітлення біля свого подвір'я або в громадських місцях на території району, то звертайтесь до управління благоустрою та житлово-комунального господарства виконкому районної у місті ради за тел. 0564948221.