Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Перший дзвоник

Щорічно першого вересня Україна відзначає День знань, у 2019-2020 навчальному році перший дзвоник пролунав другого вересня для 14452 учнів закладів загальної середньої освіти району. Серед них майже 1600 першокласників, які навчатимуться за принципами Нової української школи, та понад 700 тих, хто стоїть на порозі дорослого життя.

Початок навчального року -  свято, що об’єднує всю громаду: учителів, батьків, бабусь та дідусів, усіх, хто з хвилюванням та гордістю збиратиме та проводжатиме дітей до школи.

Цьогоріч, крім традиційних урочистих лінійок, адміністрації закладів загальної середньої освіти району запропонували учасникам свята проведення його в нестандартній формі, в тому числі у формі квестів та флешмобів.

Бажаємо усім школярам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети, вчителям, працівникам закладів освіти, батькам – міцного здоров’я, мудрості та терпіння. Нехай цей сонячний день несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!