Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Промисловість та громадськість завжди разом!

У Саксаганському районі з нагоди 27 річниці Дня незалежності України відбулось урочисте свято з виставками, де активну участь в організації його проведення взяли участь суб’єкти господарювання різних форм власності. Цікавими локаціями були представлені різні колективи, у тому числі: товариство з обмеженою відповідальністю «Метінвест Криворізький ремонтно-механічний завод», публічне акціонерне товариство «Криворізький залізорудний комбінат», громадський союз «Зелений центр Метінвест» та громадська організація «Фонд об’єднаних сердець.

Дякуючи працівникам зазначених підприємств та організацій, які відрізняються активною життєвою позицією, жоден мешканець Саксаганського району та міста в цілому не залишився байдужим, відвідавши представлені локації творчості на святі. Створені власноруч дивовижні скульптури подарували яскраві враження дітлахам та їх батькам. Не можна не згадати чудову виставку кварцевих порід, неймовірну ідею з сенсорним куточком, майстер-класи від мам та незабутні враження від пов’язування стрічок з бажаннями. Вдалося залучили усіх відвідувачів разом розфарбувати велику розмальовку та відчути себе частиною одного цілого.

Висловлюємо подяку всім учасникам за проведений час з дітлахами Саксаганського району, за щасливі посмішки на їх обличчях, за неймовірний аква-грим та солодкі подарунки, а фото, зроблені в парку, будуть ще довго милувати око.