Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Травневе життя відділу реєстрації місця проживання громадян:

Як завжди травень дарує українцям подовжені святкові дні. Ось і цього року ми мали змогу відпочити і розпочати роботу з новими силами.

Відділ реєстрації місця проживання громадян завжди з радістю і привітністю зустрічає на прийом «своїх» мешканців.

Дуже приємно вразили багатодітні родини, бо саме у травні спеціалісти відділу реєстрації місця проживання громадян реєстрували третю, четверту, і п’яту дитину в родині. Імена малюків: Ніколь, Христина, Дарина, Лев, Нікіта, Олег. Зареєстровано 25 діток. Саксаганська сім’я поповнюється!

Насичений місяць був виїзними прийомами – мобільними кейсами. Категорія громадян 1929 – 1930 роки народження. Це бабусі, які давали згоду на реєстрацію своїх дітей та онуків у житлі, власниками яких вони є. Вони з великим нетерпінням чекають спеціаліста відділу реєстрації, щоб отримати послугу вдома.  І кожного разу красно дякують і тиснуть руку за приділену увагу та надану можливість бути справжнім громадянином, хоча і обмеженим у пересуванні.

Несподіваним ажіотажем можна назвати отримання довідок з реєстрації місця проживання. Батьки першачків, а саме діток 2012 – 2013 року народження заполонили відділ реєстрації, особливо після останніх батьківських зборів.

Приємно вражали молодята з різницею у віці. Так, молоду дружину з Металургійного району реєстрував чоловік з нашого району. Різниця у віці складає 17 років. І коли спеціаліст запитав: «Чи згодні Ви зареєструвати дружину за своєю адресою?» було видно як зніяковів чоловік і зазначив: « У Вас, як у РАЦСі!».

Зараз новою тенденцією стала зміна не тільки прізвищ, а й імен. До відділу реєстрації звернулися подружки з ID картками для отримання довідок з місця реєстрації. Так Луїза – стала Анастасією, Ганна – Діаною. Ще одна дівчинка дочекалася повноліття і змінила ім’я з Лідії на Єлизавету (до 18 років батьки не дозволяли зізналася Ліза).

У відділі реєстрації життя вирує, як у вулику. Кожного дня нас відвідує для отримання адміністративних послуг близько 200 громадян, але є і такі, які приходять просто поспілкуватися, побути у комфорті і у приємній атмосфері.

Травня час уже спливає,

Червень, гляньте, он чекає.

Завітайте в повсякчас

Ми працюємо для Вас!!!