Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

03.04.2019 на території КЗШ №118 (мкр.Сонячний,1) відбувся прийом мешканців мікрорайону Сонячний фахівцями Мобільного офісу «Віза»

Кваліфіковану допомогу громадяни отримали з соціальних (оформлення усіх видів соціальних допомог і субсидій, оформлення часткової компенсації вартості житлово-комунальних послуг, тощо) та житлово-комунальних питань; скористувалися послугою реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання громадян; мали можливість оформити договори з ТОВ «Екоспецтранс», КП «Кривбасводоканал», оформлення паспорту у формі ІД-картки, тощо. Потрібно зазначити, що мешканцям для складання договору з підприємствами-надавачами послуг необхідно мати при собі паспорт громадянина України, документи на житло.

Особистий прийом в Мобільному офісі проводила керуюча справами виконкому районної у місті ради Дуванова О.М. Питання, з якими звертались мешканці, переважно були пов’язані з благоустроєм території району. Всі звернення громадян були оформлені належним чином та надані на розгляд голови районної у місті ради для оперативного реагування.

Наголошуємо, що наступний виїзд Мобільного офісу в Саксаганському районі відбудеться 24.04.2019 з 10.00 до 14.00 біля КП «Криворізький міський театр ляльок» (вул.Житомирська, 2).