Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відбулось засідання колегії відділу освіти

28 лютого 2019 року на базі Криворізького навчально-виховного комплексу № 58 «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)» відбулося засідання колегії відділу освіти, до роботи були залучені керівники загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів.

Під час розгляду основного питання «Про організацію в закладах освіти виховної роботи щодо благополуччя і безпеки дитини» головним спеціалістом відділу освіт освіти виконкому районної у місті ради Журбою І.А. було проаналізовано роботу закладів освіти з зазначеного питання, окреслено проблемні питання, запропоновані шляхи вдосконалення роботи, інспектором групи зав’язків з громадськістю представники полку патрульної поліції в м. Кривий Ріг Гайковим О.М. було представлено інформацію щодо Проекту співробітництва шкіл і поліції «Шкільний офіцер поліції».

В порядку контролю за виконанням рішення колегії «Впровадження заходів з енергозбереження в закладах освіти району: стан справ та перспективи» було проаналізовано роботу закладів освіти щодо впровадження заходів з енергозбереження.