Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Наведення благоустрою біля занедбаного нежитлового приміщення у Саксаганському районі!

Сьогодні мова піде про занедбане нежитлове приміщення, яке знаходиться навпроти Криворізької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 118 Криворізької міської ради Дніпропетровської області на мікрорайоні Сонячному. Нехтуючи Правилами благоустрою у місті Кривий Ріг мешканці вказаного мікрорайону викидаючи побутове сміття у дане приміщення утворили стихійне сміттєзвалище біля своїх будинків.

Управління благоустрою та житлово-комунального господарства виконкому районної у місті ради щодня зіштовхується із невихованістю та байдужістю мешканців, які просто не хочуть донести своє сміття до контейнерного майданчика, тим самим  захаращуючи територію нашого міста.

На виконання доручення наданого 25.01.2021 на апаратній нараді міським головою Костянтином Павловим та з метою забезпечення благоустрою у нашому рідному місті, покращення його санітарного стану, формування сприятливого для життєдіяльності людини середовища, захисту довкілля, управлінням благоустрою та житлово-комунального господарства виконкому районної у місті ради 26.01.2021 було організовано прибирання території вказаного нежитлового приміщення ТОВ «Екоспецтранс» та ТОВ «ЖИТЛОСЕРВІС-КР». За результатами прибирання зібрано та вивезено на міський полігон близько 11 м3 побутового сміття.

Ми щиро вдячні керівництву та працівникам вказаних підприємств за допомогу у наведенні благоустрою занедбаного нежитлового приміщення і сподіваємось на подальшу співпрацю у соціально важливих напрямках життя Саксаганського району.

Кожна людина хоче бачити територію, прилеглу до її будинку, чистою та затишною, тож закликаємо мешканців Саксаганського району та міста в цілому дотримуватись Правил благоустрою. Давайте разом зробимо вулиці міста чистими, навчимо наших дітей правил дотримання чистоти та бережливому ставленню до навколишнього природного середовища.

Спільними зусиллями зробимо рідне місто кращим!