Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Щодо відзначення в Саксаганському районі Дня працівника соціальної сфери

   В першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери.   

   30 жовтня 2013 року в  комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі» відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

   В урочистостях взяли участь заступник голови Саксаганської районної у місті ради Красножон Юрій Леонідович, який привітав спеціалістів управління праці та соціального захисту населення виконкому Саксаганської районної у місті ради, соціальних робітників комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування  (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі» та спеціалістів комунальної установи «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів у м. Кривому Розі» з нагоди професійного свята.

   Сьогодні в соціальній сфері Саксаганського району працює 376 чоловік, які першими вирішують проблеми літніх людей, інвалідів, сиріт, багатодітних сімей.

   Протягом поточного року майже 4 000 мешканців району отримали субсидії на сплату за житлово-комунальні послуги, 25 000 громадян користуються різними видами пільг.

   В Саксаганському районі з 01 квітня 1991 року функціонує комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі», в якій на сьогоднішній день працює 259 чоловік. Станом на 01. 10. 2013 чотири відділення соціальної допомоги вдома обслуговують 2510 чоловік. Протягом десяти місяців поточного року 3700 громадян району отримали відповідні соціальні послуги.

   З 01 березня 2011 року в районі створено комунальну установу «Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів у м. Кривому Розі», в якій працює 41 працівник. Щоденно в установі 65 дітей-інвалідів отримують реабілітаційні послуги, а за 10 місяців поточного року 95 дітей-інвалідів пройшли реабілітацію.

   Це свято по праву належить саме тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі.