Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Криворізькій спеціалізованій школі № 107 – 50!

28 вересня 2018 року затишний зал ПК «Мистецький» зібрав усіх бажаючих відсвяткувати 50-річний ювілей Криворізької спеціалізованої школи № 107 з поглибленим вивченням англійської мови. А їх було чимало: це колишні випускники закладу, і сьогоднішні учні та їхні батьки, і ветерани педагогічної праці, які нині перебувають на заслуженому відпочинку, учителі, друзі і поважні гості.

З найкращими словами привітань та поздоровлень до всіх присутніх зверталися заступник голови Саксаганської районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Леонідівна Скляр, начальник управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради Тетяна Петрівна Кріпак, начальник відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради Андрій Станіславович Іванов, директор школи Михайло Леонідович Мазін.

Щирі слова подяки лунали на адресу ветеранів школи, педагогічні надбання яких і сьогодні втілюються в життя досвідченими та молодими учителями.

За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу навчання й виховання зростаючого покоління та з нагоди 50-річного ювілею закладу Грамотою виконкому Криворізької міської ради та Грамотою виконкому Саксаганської районної у місті ради був нагороджений колектив школи.

За сумлінну творчу працю, вагомі досягнення в професійній діяльності та з нагоди 50-річчя заснування закладу Грамотами Департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації, управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради, виконкому Саксаганської районної у місті ради та відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради були нагороджені 18 працівників школи.

Велику святкову програму до ювілею підготували лідери учнівського самоврядування «Рада друзів». Привітали ювілярів своїми виступами учасники Зразкового колективу сучасного танцю «Фреш» КСШ № 107, Зразкової естрадної студії «Ля-ля-фа» ПК «Мистецький» та Зразкового хореографічного колективу «Юність» ПК «Металургів».

Справжнім сюрпризом для колективу стали відео-поздоровлення випускників та учнів школи.

На завершення концерту уперше зі сцени пролунав Гімн Криворізької спеціалізованої школи № 107, автором слів та музики якого є директор Михайло Леонідович Мазін.