Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Молодь Дніпропетровщини за ліквідацію надзвичайних ситуацій

   20 березня 2014 року на базі Криворізької гімназії  № 91 було проведено на високому організаційному рівні районний тур Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних серед загальноосвітніх навчальних закладів району.

   Захід проводиться з метою поширення руху юних пожежних, формування у учнів поваги до професії пожежного, навичок, вмінь діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях,  популяризації серед дітей і молоді здорового й активного способу життя.

   У фестивалі прийняли участь загони юних пожежних Криворізьких загальноосвітніх шкіл №№ 19, 41, 43, 68, 120, Криворізьких спеціалізованих шкіл №№ 107, 118 та Криворізької гімназії № 91.

   Командами було підготовлено змістовні плакати соціальної реклами. Учні брали  участь в конкурсах  «Безпечна прогулянка», «Орієнтування на місцевості або рух за азимутом», «Медичний».

   Особливий інтерес викликали виступи загонів в конкурсі «Домашнє завдання». Яскраві виступи учнів продемонстрували ретельну підготовку закладів до участі у фестивалі.

   Перемогу святкували учні Криворізької гімназії  № 91, загін «Брандспойт», друге місце дісталося Криворізькій спеціалізованій школі № 118, загін «Іскра», третє – Криворізькій загальноосвітній школі №  19, загін «Вогнеборці».