Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Оголошення про громадське обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планової діяльності видобування залізних руд ділянки № 2 кар’єру «Південний» (залізні руди повторної розробки п’ятого залізного горизонту)

До виконкому Саксаганської районної у місті ради надійшов лист ТОВ «Рудомайн» від 26. 10. 2018 №  225 стосовно необхідності оприлюднення оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планової діяльності видобування залізних руд ділянки № 2 кар’єру «Південний» (залізні руди повторної розробки п’ятого залізного горизонту).

Місце провадження планової діяльності – Саксаганський район місто Кривий Ріг Дніпропетровська область, в 3,0 км на південь від ст. Шмакове.

Враховуючи пункти 1-6 статті 4 Закону України «Про оцінку впливу довкілля» пропонуємо ознайомитися з звітом оцінки впливу на довкілля та матеріалами в будівлі виконкому районної у місті ради на дошці оголошення (вул. Володимира Великого, буд. 32, четвертий поверх праве крило). Повний перелік матеріалів можливо переглянути в каб. 420 виконкому Саксаганської районної у місті ради (вул. Володимира Великого, буд.32).

Громадські слухання відбудуться 15 листопада 2018 року о 16 годині у приміщенні будинку для соціальних потреб, за адресою: Дніпропетровська область, Саксаганський район, м.Кривий Ріг, вул. Павла Глазового, буд.15Б.