Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районна серпнева нарада педагогічних працівників закладів освіти Саксаганського району

Новий навчальний рік для школярів розпочинається 1 вересня. А для освітян вже традиційно новий навчальний рік розпочинається серпневою нарадою, яка у нинішньому році проходила 29 серпня в сесійній залі виконкому Саксаганської районної у місті ради.

На початку наради 13 першокласникам з багатодітних родин були вручені подарунки: портфелі з навчальним приладдям.

Саксаганський район має надійних партнерів, що не байдуже ставляться до освіти, розуміють важливість створення умов для навчання та виховання підростаючого покоління. Серед них важливе місце займає ПАТ «АРСЕЛОРМІТТАЛ КРИВИЙ РІГ». Директор по персоналу ПАТ «АРСЕЛОРМІТТАЛ КРИВИЙ РІГ» Пилипенко О. В. звернулась до освітян з вітальним словом та вручила подарункові сертифікати на передачу комп’ютерної техніки в 13 закладів освіти району та Центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

Серпнева нарада – це підведення підсумків за минулий навчальний рік, визначення перспективних планів роботи педагогів на новий навчальний рік.  На нараді голова районної у місті ради Беззубченко В.В. акцентував увагу присутніх на досягненнях закладів освіти в минулому навчальному році, окреслив основні завдання на наступний.

Про нові можливості та виклики щодо реалізації завдань Концепції Нової української школи, готовність закладів освіти району до впровадження НУШ начальник відділу освіти Іванов А. С. Про наступність дошкільної та загальної середньої освіти в умовах реформування освіти, підготовку вчителів закладів освіти району до роботи в перших класах нової української школи інформували методисти Інноваційно-методичного центру Федоренко Т. А.; Лавренко Л. І., про проблемні питання з пожежної безпеки в закладах освіти інформувала старший інспектор державної пожежно-рятувальної частини – 14 третьої державного пожежного рятувального загону головного управління державної служби надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області, старший лейтенант служби цивільного захисту Корнет В. Б.

На завершення наради кращім освітянським установам були вручені подяки та кращі педагоги були нагороджені грамотами.