Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відкрита першість Саксаганського району з рукопашного бою серед дітей, юніорів та дорослих з нагоди Дня Соборності України

27 січня 2019 року на спортивній базі КЗШ № 14 (вул. Володимира Великого, 34б) відбулася традиційна відкрита першість Саксаганського району з рукопашного бою серед дітей, юніорів і дорослих, де взяли участь 120 спортсменів (дітей 4-9 років – 74 чоловіка, юніорів 10-15 років – 39 чоловік, дорослих (18+) - 7 чоловік; 8 дівчат та 112 юнаків) з п’яти клубів міста («Борець», «Рукопашник», «Дивергент», «Борець-2», «Майстер»), що представляли Криворізьку міську федерацію рукопашного бою.

Змагання відбулися в двох категоріях: «легкого контакту» та «дозованого контакту». В категорії «легкого контакту» змагання проводилися в віковій групі з 4 до 16 років, в категорії «дозованого контакту» - в віковій групі з 10 до 16+ років.

Самому молодшому учаснику змагань нещодавно виповнилося чотири роки, найстаршому – 36 років.

Серед переможців традиційної відкритої першості Саксаганського району з рукопашного бою хочеться відмітити найбільш перспективних спортсменів, як серед початківців, так і серед спортсменів базової підготовки, для яких ці змагання були підготовкою до участі у Чемпіонаті Дніпропетровської області серед школярів вже 03 лютого 2019 року:

- в категорії діти: Золототруба Єгора і Венгер Карину (клуб «Борець» КПНЗ «ЦДЮТ «Сонях», тренер Прокопенко І. М.) та Лютого Артема (клуб «Рукопашник», тренер Новицький В. І.);

- в категорії юніори: Пархоменка Данила і Ляшевську Поліну (клуб «Борець-2», тренер Моренко Р. Л.) та Волоха Сергія (клуб «Майстер», тренер Кащін С. О.);

- в категорії дорослі: Короля Миколу (клуб «Дивергент», тренер Гдаль В. А.) та Безносенка Максима (клуб «Борець-2», тренер Моренко Р. Л.).

В командній клубній першості перше загальнокомандне місце виборов клуб «Борець» (тренери Прокопенко І. М. та Моренко Р. Л.), друге місце за вихованцями клубу «Майстер» (тренер Кащін С. О.), третє місце залишили за собою вихованці клубу «Рукопашник» (тренер Новицький В. І.), четвертє місце у клуба «Дивергент» (тренер Гдаль В. А.). 

Переможці та призери відкритої першості Саксаганського району з рукопашного бою були нагороджені грамотами та медалями.

Цього дня відбувся благодійний ярмарок виробів своїми руками, всі кошти з якого були передані на потреби дитини з інвалідністю з діагнозом: ДЦП.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні змагань Криворізькій міській федерації рукопашного бою в особі її голови Волошина Анатолій Анатолійовича та адміністрації КЗШ № 14.