Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Новий 2022 рік – рік Водяного Тигра

Новий рік - найулюбленіше свято дорослих та дітей.

За східним календарем 2022 рік триватиме під егідою Чорного (Блакитного) Водяного Тигра.

Тигра вважають символом змін, який водночас дає невизначеність. Хоча для багатьох 2022 рік буде ідеальним часом оновити життя.

Яким же буде рік Водяного Тигра?

Астрологи стверджують, що для більшості знаків він буде набагато вдалішим, ніж 2021 рік.

Багато людей досягнуть значних успіхів у різних галузях. Звичайно, деяких людей очікують розчарування і помилки, але 2022 рік насичений несподіванками, переважно з успішним результатом.

Оскільки Тигр володіє невичерпною енергією і може долати будь-які перешкоди, він сприятиме людям, які вміють ставити цілі і досягати результатів.

Також він буде на боці тих, хто прагне нових знань. Успіх чекатиме на всіх, хто навчатиметься і захоче дізнатися щось нове.

Тигр любить ризикувати, тому він буде спокійно приймати різні авантюри. Головне, щоб ризик був заздалегідь проаналізований і враховані можливі наслідки.

Тигру не сподобаються люди, які сподіваються тільки на удачу і не докладають належних зусиль.

Головний колір в рік Тигра – блакитний. Він вважається символом мінливості. Тому заздалегідь варто налаштуватися на зміни. Щоб задобрити такого сильного і небезпечного хижака, як Тигр, у новорічну ніч можна сміливо одягатися в тигрові кольори: оранжевий, чорний, золотистий, білий, жовтий, пісочний, коричневий.

Як зустрічати Новий 2022 рік Тигра?

Новий 2022 рік варто зустрічати у невеликому колі найрідніших. Краще зібратись вдома в колі родичів та друзів, а якщо самі хочете вирушити в гості, то приєднуйтесь тільки до невеликих компаній.

Прихід самого чарівного і казкового свята в році, коли повітря разом із запахом мандарин і хвої наповнюється очікуванням дива, всі чекають з нетерпінням. Нехай же 2022 рік стане роком казкових перемог, чарівних перетворень, несподіваного прибутку і чудових відкриттів! З наступаючим Новим роком!