Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Найдовша гірлянда районного ялинкового містечка

22 грудня 2018 року перед будівлею виконкому Саксаганської районної у місті ради (вул. Володимира Великого, 32) відбулося урочисте відкриття районного ялинкового містечка з побудовою святкових новорічних локацій, основною метою якого було створення та поєднання найдовшої, понад 200 метрів, гірлянди. На новостворених алеях виконкому розгорнулися дев’ять казкових місць з виставками новорічних символів і прикрас, роботою аніматорів і майстринь, конкурсною програмою, спортивними естафетами й танцювальним марафоном, безкоштовними солодощами та зігріваючими напоями. Районний захід зібрав понад 2000 чоловік, серед яких більшість це звісно діти.

Одною з масових та найбільш відвідуваних локацій цього дня була локація, яку представляли представники молоді та спорту району, серед яких учні Криворізького центру професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу з власноруч виготовленими дерев’яними новорічними виробами, гірляндою й прикрасами та печеними смаколиками, а також керівники гуртків та тренери-викладачі комунальних позашкільних навчальних закладів «ЦСДЮМ «Олімп» КМР і «ДЮСШ № 8» КМР зі спортивними естафетами, танцювальним марафоном, а також частуванням для відвідувачів і учасників спортивних заходів гарячими напоями (чай, кава), бубликами та солодкими батончиками, люб’язно наданими депутатом районної у місті ради від Політичної партії «Опозиційний блок» Резниченком Олексієм Сергійовичем.

Виконком Саксаганської районної у місті ради приєднується до поздоровлень з наступаючими новорічними та різдвяними святами. Миру, добра, здоров’я, достатку та процвітання! Зі святом!