Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Старт новорічних святкових заходів для спортсменів району

19 грудня 2018 року в спортивному залі комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» КМР (вул. Космонавтів, 13) святковим новорічним заходом «Коли здійснюються дитячі мрії!» з нагоди Дня святого Миколая, для вихованців закладу та їх батьків, стартувала естафета святкових новорічних і різдвяних заходів для спортсменів і дітлахів Саксаганського району.

В казковій програмі заходу взяли участь понад 300 вихованців гуртків Центру спорту (спорт+хіп-хоп, фітнес аеробіки, боді-балету, естетичної гімнастики), які своїм яскравим танцювальним показовим виступом представляли новорічних казкових персонажів. В ході програми діти познайомилися з символом нового 2019 року, вступили у протиборство з набридливими вовками та отримали поздоровлення від Діда Мороза.

Свято пройшло в гостинній родинній та радісній атмосфері. Новорічна ніч - час чудес, час виконання всіх найжаданніших бажань, час, коли казки оживають і стають реальністю. Закінчення новорічного заходу, скрасив святковий салют, всі вихованці Центру отримали солодкі подарунки.

Приєднуємося до поздоровлень з наступаючими новорічними та різдвяними святами. Хай новий 2019 рік стане для всіх спортсменів України вдалим на здобуття перемог на Всеукраїнському та міжнародному рівнях. Миру, добробуту та достатку! Зі святом!