Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районні змагання з волейболу серед школярів 2005 року народження

З 20 по 22 листопада 2018 року в спортивних залах КЗШ № 19 (вул. Івана  Авраменка, 20) та КЗШ № 41 (вул. Співдружності, 44а) відбулися районні змагання з волейболу серед юнацьких і дівочих збірних команд учнів закладів загальної середньої освіти 2005 років народження за програмою шкільних спортивних ігор «Олімпійські надії», де взяли участь 63 спортсмени з 7 юнацьких команд (КЗШ № № 14, 19, 41, 68, КПНЛ, КСШ № 107, КГ № 91) та 32 спортсменки з 4 дівочих команд (КЗШ №№ 14, 41, КНВК № 35, КСШ № 107).

Згідно положення змагань юнацькі команди за жеребом були розділені на дві групи, з яких до півфіналу виходили по дві команди. За результатами фінальних двобоїв перше місце виборола команда спритних волейболістів КЗШ № 68 (тренер Азаркіна Л. П.), друге місце посіла команда юних спортсменів КЗШ № 41 (тренер Зубенко А. М.), третє місце залишила за собою збірна команда КЗШ № 19 (тренер Штамбур О. О.).

Дівочі команди грали між собою за круговою системою кожен з кожним, де перше місце виборола команда відкриття районного турніру КЗШ № 41 (тренер Марчук Л. О.), друге місце посіла команда юних спортсменок з КНВК № 35 (тренер Марчук С. А.), третє місце залишила за собою команда КСШ № 107 (тренер Попіл С. О.).

Команди переможців і призерів районних змагань були нагороджені кубками та грамотами, від депутатського корпусу Саксаганської районної у місті ради Політичної партії «Опозиційний блок» команди отримали медалі.

З 10 по 14 грудня 2018 року команди-переможці районних змагань (юнаки КЗШ № 68 та дівчата КЗШ № 41) будуть захищати кольори Саксаганського району у міських змаганнях. Побажаємо їм успіху та гучних перемог!

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні районних змагань з волейболу серед школярів 2005 року народження адміністраціям КЗШ № 19 в особі директора Євдокимової Тамари Василівни та КЗШ № 41 в особі директора Рогаля Андрія Мироновича, та депутатському корпусу Саксаганської районної у місті ради від Політичної партії «Опозиційний блок».