Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Моя барвиста держава! Моя Україна!

24 серпня у затишному та мальовничому куточку нашого району в парку «Саксаганський» на «Мистецькому майданчику» відбулося урочисте відкриття одного з головних свят нашої держави – Дня незалежності України.

Мешканців і гостей району вітали найкращі творчі колективи КЗ «Палац культури «Саксагань» КМР. Зі сцени лунали найулюбленіші українські пісні, хореографічні композиції ще раз нагадали про різноманітність та унікальність історико-культурної спадщини нашої держави.

Для найменших глядачів КП «Криворізький міський театр ляльок» підготував розважальну програму з конкурсами та улюбленими казковими героями, пустощі та веселощі нікого не залишили байдужими.

В цей день з концертного майданчика лунала інструментальна музика, хоровий та академічний спів, народний та естрадний вокал у виконанні учнів та викладачів шкіл еститичного виховання району. Яскраві, душевні, талановиті та виняткові виступи були присвячені нашій країні, єдиній батьківщині – Україні!