Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Виконкомом Саксаганської районної у місті ради рекомендує мешканцям району звертатися безпосередньо до адміністрацій, диспетчерських чи абонентських служб підприємств.

   Виконкомом Саксаганської районної у місті ради регулярно проводяться інформаційні зустрічі з мешканцями району, керівниками органів самоорганізації населення, трудовими колективами підприємств району щодо звернення з питань, що утворились в результаті споживання житлово-комунальних та побутових послуг безпосередньо до підприємств-надавачів послуг.

   З метою дієвого вирішення проблемних питань у взаємовідносинах з підприємствами-надавачами послуг виконкомом Саксаганської районної у місті ради рекомендує мешканцям району звертатися безпосередньо до адміністрацій, диспетчерських чи абонентських служб підприємств. Поліпшення ефективності даного ланцюга взаємовідносин наблизить рівень надання послуг до Європейських стандартів.