Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Саксаганці – володарі Кубку голови Інгулецької районної у місті ради з міні-футболу

25 січня 2019 року на спортивній базі ФОК ПАТ «Південний ГЗК» відбувся ІІ відкритий турнір Інгулецького району з міні-футболу серед команд бюджетних організацій на Кубок голови Інгулецької районної у місті ради, де взяли участь понад 70 чоловік з семи команд: «Інгулецький виконком-Суд», «Широківський РЕМ», «Освіта інгулецького району», «Інгулецьке відділення поліції», «Державна пожежно-рятувальна частина № 17», «Патрульна поліція міста Кривого Рогу» та «Саксаганський виконком – освіта».

Згідно з жеребом команди були розділені на дві групи «А» та «В», де грали між собою по коловій системі, переможці в яких та другі команд грали між собою за І-ІІ та ІІІ місця. До групи «А» потрапили наступні команди: «Інгулецький виконком-Суд», «Державна пожежно-рятувальна частина № 17», «Патрульна поліція міста Кривого Рогу» та «Саксаганський виконком – Освіта»; до групи «В» команди: «Широківський РЕМ», «Освіта інгулецького району», «Інгулецьке відділення поліції».

Впродовж шести годин команди змагалися між собою за право володіти цінним призом, де жодна з команд не хотіла поступатись одна одній. І як результат - інтрига в групі «В», де всі три команди мали по одній перемозі з однаковим рахунком 3:0. Тож фіналістів виявила серія післяматчевих пенальті.      

В матчі за третє місце зустрілися між собою команди «Патрульної поліції міста Кривого Рогу» та «Широківський РЕМ», де сильнішими були стражі порядку. В фінальному матчі за І-ІІ місця зустрілися команди «Саксаганського виконкому – Освіти» та «Інгулецьке відділення поліції», де сильнішими виявилися саксаганці.

На урочистому закритті ІІ відкритого турніру з міні-футболу голова Інгулецької районної у місті ради Жеребило Сергій Васильович вручив командам учасницям змагань пам’ятні дипломи, командам-призерам медалями, а переможцям довгоочікуваний Кубок голови Інгулецької районної у місті ради. Були визначені кращі гравці турніру, серед яких кращим голеадором з п’ятьма м’ячами став саксаганець Сергій Марчук. Тож, вітаємо переможців і призерів турніру.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний колегам з Інгулецького району за запрошення та гостинність під час турніру.