Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районний спортивно-розважальний фестиваль «Повір у себе» для дітей з інвалідністю, які перебувають на педагогічному патронажі

З метою допомоги дітям з особливими потребами адаптуватися у середовищі однолітків, відчувши себе його рівноправними членами, сприяти їх творчій реалізації та всебічному розвитку, навчити їх вірити у свої сили та можливості, згідно з розпорядженням голови районної у місті ради від 07 листопада 2019 року № 260-р «Про проведення в районі спортивно-розважального фестивалю «Повір у себе» для дітей з інвалідністю, які перебувають на педагогічному патронажі, 29 листопада 2019 року о 13.00 в спортивному залі Криворізького природничо-наукового ліцею (вул. Володимира Великого, 32а) відбудеться традиційний районний спортивно-розважальний фестиваль «Повір у себе» для дітей з інвалідністю, які перебувають на педагогічному патронажі.

Фестиваль «Повір у себе» щорічно відкриває нові творчі таланти, виховує милосердя в серцях дорослих і дітей та головне – допомагає дітям з особливими потребами вірити в себе.

Ніколи ми так сильно не відчували потребу у любові та єдності, як зараз. Доброта, щиросердне співчуття, небайдужість до проблем ближнього і роблять людину – Людиною.