Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Всеукраїнський онлайн-Марафон для молоді Healthy Challenge 2020

Комітет з фізичної культури та спорту повідомляє, що в рамках співпраці із Громадською організацією «Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» за підтримки платформи Challenge Core з 18 травня до 7 червня 2020 року відбувається 21-денний Всеукраїнський онлайн-Марафон для молоді Healthy Challenge 2020. Інформаційний партнер – Міністерство сім’ї, молоді та спорту України. Участь у Марафоні безкоштовна. Для участі у Марафоні Healthy Challenge учасники/ці мають пройти коротку реєстрацію через Телеграм-бот за посиланням t.me/HealthyChallengeBot. Після реєстрації  учасники/ці отримують сповіщення про щоденні челенджі на особитсту комунікаційну адресу учасника/ці.

https://unistudy.org.ua/healthychallenge/

До участі у Марафоні вже долучилися здобувачів освіти ліцею та педпрацівники КПГМЛ віком до 25 років. Щодня учасники отримуватимуть індивідуальні челенджі (виклики), на тему здорового способу життя, що допомагатимуть «прокачати» здоров’я та провести карантин із користю. Завдання відповідають 5 темам: раціональне харчування, фізична активність, репродуктивне здоров’я, психічне здоров’я та профілактика COVID-19.

Після виконання кожного челенджу учасники завантажують підтвердження виконання (фото, відео або скріншоти) в Телеграм-бот та отримують свої бали. Також бали нараховуються за запрошення друзів та після проходження ними одного з челенджів. Тож саме час долучатися до активностей, проводити час максимально цікаво, корисно та ефективно! Долучайтесь із друзями, змагайтеся, встановіть свої власні рекорди!