Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Увага, активна молодь Саксаганського району!

Запрошуємо активну молодь Саксаганського району віком від 18 до 35 років взяти участь у тренінгу з розробки та подання проектів на конкурс "Громадський бюджет-2020", який відбудеться 31 травня - 01 червня 2019 року о 10:00 у приміщенні відділу обслуговування Центральної бібліотеки КЗК "Міська бібліотека для дорослих" (пр-т Поштовий, 42). Зареєструватись можна за посиланням: https://forms.gle/xJUZ5gyBj8CJHKgp6. Початок реєстрації почнеться о 9 год. 30 хв.

Кожен учасник заходу матиме можливість отримати не тільки теоретичні знання, а й практичні навички для правильної підготовки проектів, розглядатимуться добрі практики та типові помилки, яких слід уникати. На данному тренінгу буде присутній експерт - Руслан Краплич, який розповість, як достовірно описати проблему, влучно сформулювати мету та завдання проекту для участі у конкурсі-проектів «Громадський бюджет 2020», а також складе бюджет та разом з учасниками тренінгу на практиці пройде всі етапи написання проекту.

Заняття проводитимуться в інтерактивній формі за методикою Фундації імені князів-благодійників Острозьких.

Чекаємо на всіх, хто вже знає майже все про Громадські бюджети (а, можливо, й неодноразово приймав участь) і тих, хто хоче дізнатись більше від фахового практика на тренінгу з розробки та подання проектів на конкурс "Громадський бюджет-2020".