Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

У Саксаганському районі відсвяткували День міста

Кожного року всі жителі нашого міста з нетерпінням чекають на одне з найулюбленіших свят – День міста. 25 травня день народження Кривого Рогу відзначили і в Саксаганському районі. Цьогоріч святкування розпочалося у парку Саксаганському, де відбулись виставки творчої майстерні осіб з інвалідністю. Всіх саксаганців вразили локації handmade виставок (ляльок-мотанок, картин, книжок, різноманітних виробів з природного матеріалу, тощо) та яскравих майстер-класів.

В цей же час на автодромі «Кривбас Екстрім» відбувся І етап відкритих міських змагань з автокросу «ГОНКИ НА ВИЖИВАННЯ», присвячених 244-ій річниці заснування міста Кривого Рогу, проведення яких стало яскравою подією для всіх містян.

Далі свято продовжилось біля ТРК «Сонячна галерея» АТ «УкрПанГруп». Тут на великій сцені щиро вітали зі святом рідне місто кращі виконавці та творчі колективи Довгинцівського та Саксаганського районів, які підготували цікаву та зворушливу концертну програму «Місто довжиною в життя». Та найочікуванішою подією вечора стали виступи українських естрадних зірок - народної артистки України Катерини Бужинської та українського рок-гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ».

Так сучасно і масштабно відзначив наш район  та всі відвідувачі районних заходів День народження Кривого Рогу.