Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Міжнародний проект «Менше 18» у нашому місті

25 березня 2019 року на базі КЗШ № 68 відбулися вибори «Я обираю Президента України» у рамках міжнародного проекту «Менше 18. За розвиток громадянської активності дітей та молоді у Східній Європі».

Творча група вчителів та учнів активно готувалася до проведення імітаційної гри протягом трьох місяців. І ось нарешті сталася ця важлива подія… Учнівській та педагогічний колективи долучилися до великої міжнародної родини «Менше 18» і провели вибори. Члени виборчої комісії, спостерігачі, група екзит-полу, ЗМІ всі спрацювали на «відмінно»!!!

Взяли участь у виборах учні 7-11 класів КЗШ № 68 та учні 10-11 класів КЗШ № 124.

Молоді виборці не тільки робили свій вибір за кандидатів у Президенти України, а й стали активними учасниками майстер-класів, які були організовані педагогами та учнями школи. Активність та високу політичну свідомість учнів відмітила координатор проекту «М 18», директор школи Людмила Камлик, яка і була ідейним натхненником реалізації цього цікавого і надзвичайно важливого проекту у нашому місті. 

Результати дитячих виборів та зашифровані імена кандидатів на посаду Президента України будуть оголошені 01 квітня 2019 року.