Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Золотий ювілей мешканки Саксаганського району Черненко Тетяни Андріївни

25 січня 2020 року відсвяткувала свій 100-річний ювілей мешканка Саксаганського району Черненко Тетяна Андріївна. Така подія є визначною не лише для ювілярки, але і для всього району, адже вона стала очевидцем багатьох історичних подій минулого століття. Вона з власного досвіду знає ціну мирного неба, є берегинею традицій і звичаїв.

Тетяна Андріївна має статус учасника війни, в молоді роки - працювала у колгоспі «Батьківщина», далі пропрацювала усе життя в рудоуправлінні ім. К. Лібкнехта. Її працелюбству можна лише позаздрити.

З квітами та подарунками до ювілярки завітали директор Департаменту соціальної політики Криворізької міської ради - Інеса Благун, заступник голови Саксаганської районної у місті ради - Ігор Криворотній та голова районної ради ветеранів - Валентина Майстренко. Гості побажали Тетяні Андріївні здоров’я, бадьорості духу та оптимізму. Не дивлячись на свій поважний вік, Тетяна Андріївна розповіла гостям, що має ще багато планів на майбутнє.