Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Проведено тренування органів з питань евакуації Саксаганського району

26 листопада 2019 року, на виконання Плану основних заходів цивільного захисту ланки Саксаганського району ланки ТП ЄДС ЦЗ Дніпропетровської області у м. Кривому Розі на 2019 рік проведено практичне тренування районних органів з питань евакуації.

Районною комісією з питань евакуації на чолі з заступником голови районної у місті ради Криворотнім І. І. відпрацьовано порядок дій щодо організації евакуації населення району із 12 кілометрової зони можливого розльоту снарядів та уламків у випадку вибухів боєприпасів на складах ракетно-артилерійського озброєння в/ч 3283 ЗСУ.

На базі КЗ «Палац культури «Саксагань» КМР було розгорнуто збрний пункт евакуації, зі складом якого відпрацьовано питання реєстрації, обліку, формування колон та відправлення в безпечні району населення, що прибуває.

В цей же час адміністрація Криворізької спеціалізованої школи № 70 практикувалася у проведенні прийому, розміщення та первинного життєзабезпечення евакуйованого населення.

Керівний склад районної комісії практично відпрацював поставлені завдання щодо налагодження взаємодії зі збірними та приймальними пунктами евакуації району щодо обліку, відправлення, розміщення населення, що підлягає евакуації. Активну участь у проведення тренувальних заходів взято представниками патрульної поліції, якими відпрацьовано порядок залучення особового складу до виконання завдань з охорони громадського порядку та організації дорожнього руху під час проведення евакуації.  Працівниками КНП «Центра первинної медико-санітарної допомоги № 4» КМР  організовано роботу медичних працівників для виконання медичного забезпечення евакуаційних заходів.