Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Університет третього віку

«Життя триває!» Під таким гаслом працює і розвивається соціальний проект «Університет третього віку».

Соціальний проект народного депутата України Костянтина Павлова стартував вдруге, з новим, удвічі більшим студентським складом.

У Саксаганському районі проект реалізується на базі комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі.

Здається тільки-но відлунав випускний в «Університеті третього віку», а вже нові учні поважного віку, спраглі до навчання, уважні та старанні, пройшли посвяту у студенти 18 вересня. Набрано дві групи слухачів, проте бажаючих отримати нові знання набагато більше.

Люди старшого покоління взяли активну участь у обговоренні тематичної лекції з православної етики та лекції з основ здорового способу життя.

Під час першого заняття з комп’ютерної грамотності пенсіонери з надзвичайною зацікавленістю знайомилися з комп’ютерною технікою.

Після шістдесяти життя тільки починається - у цьому впевнені ті, хто пішов навчатися до незвичного криворізького закладу.