Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення з питання перейменування пл. Олександра Поля на пл. Володимира Великого

З метою увічнення пам’яті одного з засновників української державності, правителя і хрестителя Київської Русі – святого рівноапостольного князя Володимира Великого, у зв’язку із запланованим установленням у Саксаганському районі пам’ятника цій видатній особі, присвяченим до 1030-ої річниці знаменної для України події – Хрещення Київської Русі-України, залучення громадськості до участі в обговоренні та врахування думки членів територіальної громади з питання перейменування пл. Олександра Поля на пл. Володимира Великого; відповідно до вимог Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», Постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій»; беручи до уваги рішення міської ради від 31.03.2016 № 381 «Про обсяг і межі повноважень районних у місті рад та їх виконавчих органів», зі змінами; керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування» міський голова виносить на громадське обговорення питання з перейменування пл. Олександра Поля на пл. Володимира Великого.

Відповідальним за проведення громадського обговорення з питання перейменування пл. Олександра Поля на пл. Володимира Великого визначено виконком Саксаганської районної у місті ради.

Пропозиції (зауваження) мешканців м. Кривого Рогу, охочих долучитися до громадського обговорення з приводу перейменування пл. Олександра Поля на пл. Володимира Великого, подаються в письмовій формі, надсилаються електронною поштою на офіційну електронну чи поштову адресу виконкому Саксаганської районної у місті ради: [email protected], вул. Володимира Великого, 32, м. Кривий Ріг, 50071 із зазначенням прізвища, імені, по батькові й адреси особи, яка їх подає, у строк до 27.08.2018 включно.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням свого найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються.

Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення можна отримати за телефонами: 92 13 22, 94 82 17. Пропозиції (зауваження), отримані в ході проведення громадського обговорення, результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті виконкому Саксаганської районної у місті ради у мережі Інтернет.

 

Надіслані пропозиції:

1. Белицкий Илья Алексеевич

- Хотелось бы чтобы наша площадь была переименованована в пл. Владимира Великого. Спасибо

1. ГО "Батальйон Національного захисту "Кривбас"

- ГО.pdf