Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформація щодо здійснення перерахування коштів управлінням праці та соціального захисту населення

Управлінням праці та соціального захисту населення виконкому Саксаганської районної у місті ради перераховано кошти на відшкодування реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю за двома договорами на загальну суму 40 900,00 грн. Кошти перераховано установам, де проходили реабілітаційні послуги дві дитини з інвалідністю.

Управлінням праці та соціального захисту населення надано виплатні документи до управління Державної казначейської служби України у м. Кривому Розі для:

1) перерахування коштів на АТ «Державний ощадний банк України» на виплату щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг на загальну суму 485 924,89 грн. за поточний місяць;

2) відшкодування коштів на оплату додаткової відпустки громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи за квітень поточного року на загальну суму 17 130,22 грн. на розрахункові рахунки комунальних підприємств:

-   «Криворізька муніципальна гвардія»;

-   «Криворізький шкірно   -   венерологічний диспансер» Дніпропетровської обласної ради»;

-   «Швидкісний трамвай».

Управлінням постійно здійснюється перерахування коштів підвідомчим комунальним установам: «Центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю» Криворізької міської ради та «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі» Криворізької міської ради.