Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Новий рік єднає друзів

Новий рік – одне з небагатьох свят, що об’єднує все людство, по-справжньому чарівне свято… і пора дивувань розпочалася.

18 грудня поточного року Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 19 Криворізької міської ради Дніпропетровської області щиросердно вітала гостей на святковій конкурсно-розважальній програмі «Новий рік єднає друзів». У веселій грі зустрілися учениці 9-11 класів школи та учні 10 класів КЗО «Криворізького ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою» Дніпропетровської обласної ради. Юнаки та дівчата взяли участь у чотирьох конкурсних раундах «Хто я?», «Бліц-тур», «Літери у ряд» та «Обмін ролями».

Яскравим і феєричним, сповненим неймовірної енергетики і драйву видалося свято, перемогу одержала «Дружба»! Прикрасили захід своїми цікавими виступами студія сучасно-естрадної хореографії «Руаяль».

Вітаємо всіх з новорічними та різдвяними святами! Бажаємо зустріти і провести їх у доброму здоров’ї і веселому настрої. Нехай Різдвяна зірка принесе добро і благоденство, осяє радістю серце і наповнить добротою, милосердям і любов’ю!