Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

День місцевого самоврядування

За лічені дні ніжна прохолода золотавої осені зміниться кришталевими ранками та сніжними зимовими вечорами, а разом з прохолодним подихом грудня одним із перших важливих державних свят буде відзначатися таке важливе для кожного мешканця свято - День місцевого самоврядування.

Здавалося б, воно одне із багатьох, проте незвичайне тим, що об'єднує не лише представників органів місцевої влади, а й усіх жителів нашого міста і  району зокрема, адже всі ми прагнемо жити в щасливій, заможній та мирній країні, де допомога,  розуміння та повага до кожного громадянина знаходяться на першому місці.

Місцеве самоврядування сьогодні - найближча до людей і їхніх турбот владна самоорганізація. Вона є не лише важливим інститутом реального народовладдя, а й засобом реалізації інтересів громади. Саме органам місцевого самоврядування належить висока відповідальна місія - об'єднувати громадян різного віку, політичних вподобань у спільному прагненні - зробити нашу країну багатою і процвітаючою.

Працівники органів місцевого самоврядування та депутати району – це відповідальні та цілеспрямовані люди, які своєю наполегливою та самовідданою працею щоденно роблять гідний внесок у розбудову району та міста.

05 грудня о 15.00 у сесійній залі  виконкому районної у місті ради відбудеться урочистий захід з нагоди відзначення професійного свята  - Дня місцевого самоврядування.

Шановні саксаганці! Нехай цей день стане для всіх нас ще одним об’єднуючим імпульсом у спільному прагненні зробити Саксаганський район, місто і всю Україну успішними, щасливими і багатими! Міцного здоров’я, миру, єдності, наснаги та успіхів. Нехай добробут і злагода завжди панують у нашому спільному домі!