Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Звітуємо територіальній громаді: відділ бухгалтерського обліку виконавчого комітету Саксаганської районної у місті ради

У 2018 році на формування бюджету вплинули значні зміни в бюджетному й податковому законодавстві, до опрацювання яких відділ бухгалтерського обліку долучився одразу, своєчасно були розроблені заходи з організації та координації всіх учасників бюджетного процесу щодо складання, виконання бюджету, забезпечення цільового та ефективного витрачання бюджетних коштів, складено, та оприлюднено паспорти бюджетних програм відповідно до норм Бюджетного законодавства України, Закону України «Про Державний бюджет України на 2018 рік», рішень міської та районної у місті рад.

В основу розрахунку обсягів доходів і видатків районного у місті бюджету покладено соціально захищені показники: оплата праці, нарахування на заробітну плату, оплата комунальних послуг та енергоносіїв. В результаті злагодженої та системної роботи, за підсумками виконання бюджету по виконкому Саксаганської районної у місті ради склало 86,9 % від запланованих  планових показників.

За цей період своєчасно здійснювалось фінансування видатків на заробітну плату з нарахуваннями, видатків за спожиті енергоносії, та не допущено виникнення кредиторської заборгованості по захищеним видаткам.

На виконання програм та рішень районної у місті ради своєчасно та в повному обсязі перераховувалось за рахунок коштів загального фонду на загальну суму 27 623,25 тис. грн., а саме:

- виконання повноважень виконкомом районної у місті ради делегованих міською радою, за укладеними договорами для повноцінного функціонування, ведення господарської діяльності, утримання та облаштування виконкому Саксаганської районної у місті ради на загальну суму 26 499,74 тис. грн.;

- на підвищення кваліфікації посадових осіб органу місцевого самоврядування спрямовано 12, 85 тис. грн.;

- проведення заходів району по напрямах видатків: заходи з державної політики з питань сім’ї, молоді, дітей та їх соціального захисту та інших закладів та заходів із загального фонду районного у місті бюджету спрямовано 123, 90 тис. грн.;

- проведення заходів району з фізкультурно-масових заходів серед населення району на загальну суму  62,54 тис. грн.;

- проведення заходів району у галузі культури серед населення району на загальну суму 63,7 тис. грн.;

- організації та проведення громадських робіт створювались тимчасові робочі місця, залучались безробітні громадяни нашого міста по трудових договорах укладених між Виконкомом і Криворізьким міськрайонним центром зайнятості. Із загального та спеціального фондів в рівних частинах виплачено заробітну плату в сумі 169,89 тис. грн.

- з метою належного утримання об'єктів (елементів) благоустрою, які знаходились на балансовому обліку виконкому Саксаганської районної у місті ради до третього кварталу 2018 року здійснювались заходи у рамках Програми реалізації заходів на розвиток благоустрою на 2017-2019 роки, за рахунок бюджетних коштів було здійснювались заходи з постачання, розподіл, підключення та відключення природного газу, для функціонування «вічного вогню» на об’єктах благоустрою. Прибирались 14 зупиночних павільйони,  12 дитячих, 1 спортивний  майданчики, здійснювалась охорона Пам’ятного знаку Криворіжцям-учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, дитячого майданчику та фонтану у парку Саксаганський, здійснено поточні ремонти 2 пам’ятників, фонтану, громадської вбиральні, елементів 6 дитячих та 1 спортивному майданчиках  на загальну суму 775,59 тис. грн.

Видатки  за  рахунок  коштів  бюджету  розвитку  (інші кошти спеціального  фонду)  склали 221,29 тис. грн. та спрямовані на:

- придбання комп’ютерної техніки, оргтехніки – 194,79 тис. грн.;

- кондиціонерів – 16,0 тис. грн.;

- роботи з проведення експертизи робочих проектів, а саме: «Капітальний ремонт памятного знаку на честиь 66-ї річниці визволення України на майдані 30-річчя Перемоги в м. Кривий Ріг» - 2,6 тис. грн., «Капітальний ремнт І-го поверху будівлі виконкому Саксаганської районної у місті ради» - 7,9 тис. грн.

За рахунок доходів, отриманих від плати за оренду майна виконкому Саксаганської районної у місті ради кошти у сумі 31,19 тис. грн. спрямовано на ремонт приміщень та придбання придбання господарчих товарів.

За підсумками 9 місяців 2018 року на підставі даних бухгалтерського обліку, складено та надано користувачам бюджетну звітність за формами та з дотриманням вимог Порядку складання бюджетної звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів, звітності фондами загальнообов’язкового державного соціального та пенсійного страхування.