Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

До виконкому Саксаганської районної у місті ради надійшов лист ТОВ «УКРАЇНСЬКА ГІРНИЧОДОБУВНА КОМПАНІЯ» від 20.07.2021 № 35/07-21 стосовно необхідності розміщення Звіту з оцінки впливу на довкілля «Видобування залізних руд повторної розробки дільниці кар`єру «Північний» на Саксаганському родовищі».

Враховуючи пункти 1-6 статті 4 Закону України «Про оцінку впливу довкілля» пропонуємо ознайомитися зі Звітом з оцінки впливу на довкілля  в будівлі виконкому районної у місті ради каб. 217 (вул. Володимира Великого, буд. 32, другий поверх праве крило). Також на дошці оголошень розміщено Оголошення про початок громадського обговорення Звіту з оцінці впливу на довкілля (вул. Володимира Великого, буд. 32, четвертий поверх праве крило).

Усі зауваження і пропозиції громадськості до планової діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надіслати до Департаменту екологічної оцінки, контролю та екологічних фінансів Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України. Поштова адреса: 03035, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, буд. 35, e-mail: [email protected], тел. (044) 206-31-50, (044) 206-31-40.