Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Активний відпочинок для дітей шкільного віку

Тимчасовий табір відпочинку з денним перебуванням на базі закладу освіти (далі ТТВ) – це місце, де дитина може цікаво провести час у компанії однолітків, отримати нові знання і вміння, корисно харчуватися та бути під наглядом доброзичливих вихователів.

У липні 2021 року продовжив свою роботу в другу зміну ТТВ «Промінчик» на базі Криворізької початкової школи № 240, ласкаво відчинивши свої двері для учнів ЗЗСО №№ 21, 35, 41, 43, 58, 113, 119, 120, 240.

Подорож під час тематичної зміни «Навколо світу за 14 днів» розпочалася з України, а наприкінці дня діти отримали квитки до наступної країни… Греція – відкриття Малих олімпійських ігор. І так щодня. Діти із задоволенням взяли участь у квесті по Австралії. Під час цікавої подорожі по Великобританії особливу увагу в ігровій формі було приділено правилам дорожнього руху. А в Нью-Йорку відбувся конкурс краси для хлопчиків, діти взяли участь у вікторині з безпеки життєдіяльності. Маленькі пірати подорожували по морям Карибського моря, відвідали Бразильський карнавал, побували на Маріанській впадині Тихого океану та познайомилися з аборигенами Кенії.

Допомагають організовувати змістовне дозвілля дітей в ТТВ заклади позашкільної освіти району, зокрема, Центр дитячої та юнацької творчості «Сонях», «Станція юних техніків Саксаганського району».

Крім того, згідно з планом роботи діти здійснюють вихід і за межі табору. Так, 22.07.2021 вихованці ТТВ із задоволенням ходили ласувати бельгійськими вафлями. Маленькі кулінари самі додавали необхідні інгредієнти у тісто та готували молочні коктейлі.

Ще попереду декілька цікавих подорожей. Тож бажаємо усім гарного літнього настрою!