Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля

До виконкому Саксаганської районної у місті ради надійшов лист Фізичної особи підприємця Решотка Сергій Павлович   від 21.07.2021 № 6673 стосовно необхідності оприлюднення повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля, за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Бикова, 19, діяльності, а саме:

- реконструкція автостоянки (нежитлової будівлі сторожки та вимощення) під автозаправний комплекс.

Враховуючи пункти 1-6 статті 4 Закону України «Про оцінку впливу довкілля» пропонуємо ознайомитися з повідомленням  про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля в будівлі виконкому районної у місті ради на дошці оголошення (вул. Володимира Великого, буд. 32, каб. 217, другий поверх праве крило).

Усі зауваження і пропозиції громадськості до планової діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надіслати до Департаменту екології та природних ресурсів Дніпропетровської ОДА. Поштова адреса: 49000, м. Дніпро, вул. Лабораторна, буд.. 69, e-mail: [email protected], тел. 096-512-94-24.