Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

У Саксаганському районі відбулося покладання квітів з нагоди Дня скорботи

Сьогодні, 21 червня, у Саксаганському районі відбулося покладання квітів з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні - «Запалимо свічку пам’яті».

Традиційно воно пройшло біля пам’ятника 118 працівникам рудоуправління імені Кірова, які загинули у роки Великої Вітчизняної війни (вул. Володимира Великого, 14), що увічнює славу тих, хто віддав своє життя за мирне небо над рідним містом.

В покладанні квітів взяли участь заступник голови Саксаганської районної у місті ради І. Криворотній, голова Криворізької міської організації ветеранів М. Дабіжа, голова Саксаганської районної ради ветеранів В. Майстренко, представники керівного складу виконкому Саксаганської районної у місті ради, управління праці та соціального захисту населення виконкому Саксаганської районної у місті ради, трудові колективи підприємств, установ та організацій, представники засобів масової інформації, учні та студенти – всього близько 300 осіб.

Присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять героїв, які відстояли рідну землю та віддали своє життя в ім’я свободи майбутніх поколінь.