Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Криворізька молодь обирала майбутню професію

23.04.2019 на базі Донецького юридичного інституту проводився День кар’єри ЄС, участь в якому взяли працівники виконкому Саксаганської районної у місті ради разом з командою Мобільного офісу муніципальних послуг.

Під час Дня кар’єри ЄС містяни могли дізнатися про світові та європейські тренди у професійних напрямках, про те, як задовольнити попит роботодавців у кваліфікованих кадрах, про можливості навчання та стажування. Крім того, молодь отримувала поради від потенційних роботодавців щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід, а також отримувала консультації з розвитку власних бізнес-ідей та від представників комерційних компаній.

Основною метою Дня кар’єри було орієнтування майбутніх випускників на обрання професії, яка актуальна саме в Кривому Розі. Стенди на ярмарку вакансій майоріли фаховими напрямками – від силових структур та промисловості до професій медика або туристичного гіда.

Студенти, курсанти та учні закладів освіти Кривого Рогу обговорювали найактуальніші питання щодо обрання майбутньої професії. А вже після дискусії учасники мали змогу більш детально ознайомитися з обранням майбутньої професії, зокрема таких: поліцейський, пожежний, військовослужбовець, фахівець гірничодобувної галузі, авіаційної будівельної та інших галузей, безпосередньо спілкуючись з викладачами та потенційними роботодавцями та відвідуючи тренінги для підвищення свого професійного рівня.

Також, у відвідувачів заходу велику зацікавленість викликали нові технології муніципального менеджменту, які були представлені управлінням реєстрації виконкому Криворізької міської ради і якими може скористатися Криворізька громада вже зараз.