Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Бібліотек@: все тут, всі тут!

З нагоди Всесвітнього дня читання в дитячій бібліотеці №15 КЗК «Міська бібліотека для дорослих» КМР  проведено День відкритих дверей під актуальним гаслом сьогодення «Бібліотек@: все тут, всі тут!».  Дата свята збігається з початком довгоочікуваних весняних канікул, тому  для маленьких  мешканців району організована розважальна програма. 

На початку свята відбувся libмоб  «Рекламний книгопад»! На вході користувачів зустрічав рекламний банер, який запрошував всіх перехожих до бібліотеки. Мета libмоба - привернути максимум уваги до книги, читання та бібліотеки, зарядити користувачів і перехожих позитивними емоціями і гарним настроєм. 

Програма відкритих дверей передбачала екскурсію для молодших школярів під назвою «Сюди приходять діти, пізнать про все на світі», читальний зал для дошкільнят та учнів 1-4 класів запросив весело провести час на арт-паті «Шалене чаювання з книгою».

Користувачів середнього і старшого шкільного віку чекала виставка-реклама «Нові книжечки для вас».  

Бібліотечні працівники вітали користувачів, розповідали про свято Тижня дитячого читання, який проходить під гаслом «Книга єднає Україну!» і дарували на згадку буклети про важливість і користь читання.

Тож цього дня ніхто не нудьгував, день  пройшов цікаво та креативно.

Дитячі бібліотеки завжди чекають на читачів, двері завжди гостинно відчинені для всіх жителів району та міста.