Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Хто має право звернутися для зняття з реєстрації місця проживання померлої людини?

Смерть близької людини – те, з чим змиритися важко, нестерпно боляче і те, що пережили у своєму житті багато з нас. Але ж життя вирує і вносить свої корективи, тому для того, щоб зняти з реєстрації місця проживання померлу людину необхідно звернутися до відділу реєстрації місця проживання громадян. І от одразу постає питання: «Хто має право звернутися для зняття з реєстрації місця проживання?».

До відділу реєстрації місця проживання громадян за отриманням даної послуги може звернутися та людина, яка має оригінал свідоцтва про смерть.

Нагадуємо, які документи необхідні для зняття з реєстрації місця проживання:

-         заява про зняття з реєстрації місця проживання (формується органом реєстрації);

-         свідоцтво про смерть (оригінал);

-         паспорт особи, яка звернулась за послугою;

-         квитанція про сплату адміністративного збору (13 грн 60 коп).

Нагадуємо, що задля Вашої безпеки на період карантину  прийом громадян відбувається виключно за попереднім записом. Замовити послугу з питань реєстрації чи зняття з реєстрації місця проживання або проконсультуватися Ви можете:

-        за телефоном 097-768-48-83,  (0564) 94-82-15 щоденно (окрім суботи та неділі) з 08.00 - 16.30 (перерва 12.30-13.00);

 -     [email protected],;

 -     skype: [email protected].;

 -     на нашій сторінці у соціальній інтернет-мережі Facebook/ Відділ реєстрації місця проживання громадян».

Здоров’я – це головне життєве благо. Бережімо його разом!