Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Профілактика негативних проявів у молодіжному середовищі

Питання профілактики негативних проявів у молодіжному середовищі (злочинності, алкоголізму, наркоманії) на сучасному етапі розвитку нашого суспільства залишаються актуальними й потребують системного підходу до їх вирішення. Саме на цій проблемі була зосереджена увага учнів на зустрічі, яка відбулася 25 жовтня 2018 року у Криворізькому професійному транспортно-металургійному ліцеї.

Інспектор ювенальної превенції Саксаганського відділення поліції лейтенат поліції Криворізького відділу поліції Головного управління національної поліції в Дніпропетровській області Жбанков Євгеній Олегович нагадав, що трапляється внаслідок необміркованих вчинків, про відповідальність неповнолітніх за скоєні правопорушення та злочини. Мишакова Ольга Іванівна, завідуюча амбулаторією загальною практикою сімейної медицини №6 КНП «ЦПМСД» №4 КМР розповіла про шкідливі звички, які заподіюють шкоду здоров'ю.

Запрошені гості закликали присутніх до виконання норм і правил, встановлених суспільством, а також до активного відпочинку на природі, заняття фізичною культурою і спортом, до створення міцної благополучної сім'ї - це найкращі засоби для профілактики шкідливих звичок.