Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Гарна писанка у мене!

Дитячі голоси, гарний настрій та чудова атмосфера охопила розважальний комплекс «Святошин» 23.04.2019, адже свято Великодня для всіх українців –це не тільки різнокольорові писанки і смачні паски. Це особливе свято, коли слідують традиціям і вірять у диво.

Розважальний комплекс перетворився на майстерню розписування писанок, кожен з дітей отримав свій макет не розписаного яйця для того ,щоб самостійно розписати його в неповторну, сповнену особливого значення писанку. В народі кажуть, що українські великодні писанки без перебільшення можна вважати «листами до Бога». Довершена єдність форми, кольору і змісту нагадує про одвічну гармонію Всесвіту.

З таїнством писанкарства дітей знайомили народні майстрині та керівники гуртків центру дитячої та юнацької творчості «Сонях». Чарівне яйце-райце творили дитячі руки за допомогою петриківського розпису та воску.

По завершенню майстер-класу дітей розважала аматорська студія «Конфеті» Карамелька та Коржик. Для 100 діточок проведено запальні конкурси, жваві розваги. Діти отримали масу позитивних емоцій та море вражень.

Вдячна дітлашня поверталася додому із яскравими писанками та смачними пасками, а в думках лунав вислів «Гарна писанка у мене, мабуть кращої нема!».