Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Кубок Саксаганського району з міні-футболу знову зібрав друзів

   З метою підвищення масовості футболу в країні, зміцнення здоров’я, організації фізкультурно-оздоровчої роботи серед різних верств населення району, залучення їх до регулярних занять футболом, популяризації та розвитку футболу в районі та місті, 22 березня 2014 року  на базі палацу спорту комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» відбувся відкритий традиційний районний турнір з міні-футболу серед команд колективів фізичної культури підприємств, установ, організацій та закладів на Кубок Саксаганського району, в якому взяли участь шість команд, а саме: «Саксаганський виконком», «ДПРЧ – 14», «Молоді регіони», ТРК «Рудана», «АрселорМіттал Кривий Ріг» та команда «Освіта».

   Спортивний захід розпочався з параду-відкиття, на якому команди патріотично, хором виконали гімн України.

   За жеребом команди-учасники змагань були розділені на дві групи по три команди в кожній де грали по коловій системі. Команди, що зайняли в своїх групах другі місця зустрілися між собою за право володіти «бронзовими» нагородами. В двобої між збірними «ДПРЧ-14» та «Саксаганського виконкому», перемогу святкувала команда вчителів держслужбовців. Переможці групового турніру змагалися між собою в фіналі за право володіти почесним Кубком Саксаганського району. У фіналі зійшлися команди «Освіта» та «АрселорМіттал Кривий Ріг». Основний час закінчився з нічийним рахунком 2:2. В серії післяматчевих пенальті кращими були металурги.

   Переможці та призери турніру з міні-футболу були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Були визначені також кращі гравці турніру, які отримали пам’ятні статуетки, ними стали:

- кращий гравець – Довгий Сергій («Освіта»);

- кращий воротар – Тоічкін Сергій («АрселорМіттіл Кривий Ріг»).