Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні мешканці Саксаганського району!

У 2022 році продовжиться робота із соціальної підтримки мешканців міста відповідно до затвердженої Програми соціального захисту окремих категорій мешканців м. Кривого Рогу на 2017 – 2022 роки для надання часткової компенсації вартості послуг тепло або водопостачання та водовід-ведення, управління або утримання багатоквартирного будинку окремим категоріям мешканців міста.

Після прийняття рішення виконкомом Криворізької міської ради для проведення часткової компенсації комунальних послуг у 2022 році мешканці зможуть звернутись із заявою для виплати відповідної компенсації згідно із затвердженим порядком до управління праці та соціального захисту населення виконкому Саксаганської районної у місті ради за адресою: вул. Софії Перовської, 16А, м. Кривий Ріг, 50036.         

Необхідно разом із заявою надати оригінали документів та довідку, що підтверджує статус пільговика: з місця навчання, з місця роботи у бюджетній організації, перебування на обліку у службі зайнятості, отримання державної соціальної допомоги.

Вказана одноразова допомога надається один раз на одне домогосподарство, незалежно від кількості зареєстрованих у приміщенні громадян, які мають право на таку компенсацію, на один вид послуги.

Про початок прийому документів та пунктів прийому щодо отримання часткової компенсації мешканців району буде додатково проінформовано.