Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні виборці Саксаганського району!

Відділ ведення Державного реєстру виборців виконкому Саксаганської районної у місті ради повідомляє.

Кожен виборець має право звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців для перевірки своїх особистих персональних даних та свого включення до Державного реєстру виборців.

Особливо це стосується виборців:

- які голосуватимуть вперше та громадян, яким нещодавно виповнилося 18 років;

- які під час останніх виборів були відсутні в списках виборців та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру виборців;

- які повернулись з установ виконання покарань;

- колишніх військовослужбовців строкової служби.

Переконайтеся у точності своїх персональних даних, занесених до бази даних Реєстру, та використайте своє право голосу на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.

Здійснити перевірку своїх персональних даних занесених до бази даних Реєстру можна у відділі ведення Державного реєстру виборців виконкому Саксаганської районної у місті ради за адресою: вул. Володимира Великого, 32, кімн. 201, 202 з понеділка до п'ятниці, з 8.30 до 17.00, перерва з 12.30 до 13.00. Контактний номер телефонами 94-82-05.

Звертаємо увагу! При зверненні до відділу ведення Державного реєстру виборців наявність паспорта або тимчасового посвідчення громадянина України обов'язкова.

Відділ ведення Державного реєстру

 виборців виконкому Саксаганської

           районної у місті ради