Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відкрита першість Саксаганського району з рукопашного бою серед дітей, юніорів та дорослих, присвячена Дню визволення України від фашистських загарбників

21 жовтня 2018 року на базі КЗШ № 14 (вул. Володимира Великого, 34б) відбулася відкрита першість Саксаганського району з рукопашного бою серед дітей, юніорів і дорослих, присвячених Дню визволення України від фашистських загарбників, де взяли участь 150 спортсменів (дітей 3-9 років – 75 чоловік, юніорів 10-15 років – 50 чоловік, молодь 15-18+ 25 чоловік) з трьох клубів міста («Борець», «Борець-2» та «Саторі»), які представляли Криворізьку федерацію рукопашного бою.

Згідно з положенням змагання відбулися в трьох категоріях: «легкому контакту» - вікова група спортсменів з 3 до 17 + років; «дозованому контакту» - вікова група спортсменів з 10 до 18+ років та «боротьби» вікова група спортсменів 8-9 років.

Самому молодшому учаснику змагань нещодавно виповнилося три роки, найстаршому – 38 років.

Серед перспективних спортсменів відкритої першості Саксаганського району з рукопашного бою хочеться відмітити спортсменів початківців та найбільш, для яких ці змагання були підготовкою до участі у Всеукраїнському турнірі в  місті Київ:в категорії юніори: Косов Артемій (клуб «Борець» КПНЗ «ЦДЮТ «Сонях», тренер Прокопенко І. М.) та Бойко Богдан (клуб «Борець-2» тренер Моренко Р. Л.);

в дорослій категорії: Денисенко Антон та Щекотов Євген (клуб «Борець» КПНЗ «ЦДЮТ «Сонях», тренер Прокопенко І. М.).

В командній клубній першості перше загальнокомандне місце виборов клуб «Борець» (КПНЗ «ЦДЮТ «Сонях», тренер Прокопенко І. М.), друге місце за вихованцями клубу «Борець-2» (тренер Моренко Р. Л.), третє місце залишили за собою вихованці клубу «Саторі» (тренер Яковлєв С. В.). 

Всі переможці та призери відкритої першості Саксаганського району з рукопашного бою були нагороджені грамотами, медалями та солодкими подарунками. Від депутата Саксаганської районної у місті ради політичної партії «Опозиційний блок» Сімоник Тетяні Юріївні спортивні клуби «Борець» та «Борець-2» отримали сертифікати на придбання спортивного інвентарю.         

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні змагань Криворізькій міській федерації рукопашного бою в особі її голови Волошина Анатолій Анатолійовича, депутату Саксаганської районної у місті ради Сімоник Тетяні Юріївні та адміністрації КЗШ № 14.