Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Якби молодість знала, як швидко мине, то не втратила б жодну хвилину...

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня в нашій державі  відзначається День людей похилого віку і День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади.

Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї держави. Бути вашими послідовниками велика честь і відповідальність.

Це наші батьки й матері, дідусі й бабусі, які пройшли через випробування часів тоталітаризму, пережили голодомор та репресії, витримали тягар воєнного лихоліття, здобули перемогу над нацизмом, подарували нам свободу, яка не постійне свято, а Боже завдання, тяжка щоденна праця.

У цей святковий день ми приєднуємося до привітань на адресу тих людей, за плечима яких багаторічна і старанна праця, вірна служба, заслуги і досвід, який необхідний всім нам, прийміть глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасної молоді!

Бажаємо Вам міцного здоров’я щасливої долі, радості, довголіття, добра і віри в краще майбутнє!

Нехай в цьому стрімкому світі, завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник-вічне джерело наснаги й любові!