Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні мешканці Саксаганського району!

Спішимо повідомити вас про те, що у виконкомі Саксаганської районної у місті ради запроваджено роботу телефону «гарячої лінії» уповноваженої особи з питань запобігання та протидії корупції за номером 94-72-56.  Лінія діє з понеділка по п'ятницю згідно робочого графіку: з 08.00 до 12.30 та з 13.00 до 16.30.

Запровадження такого механізму взаємодії дасть можливість представникам територіальної громади, які мають інформацію про можливі неправомірні дії посадових осіб виконкому районної у місті ради, донести її до уповноваженої особи та захистити свої права.

Адже однією з найважливіших оцінок діяльності органів влади є думка пересічних громадян. Саме їх особисте ставлення до процесів, що відбуваються у державі, рідному місті, районі, є найбільш впливовим чинником, тому для досягнення загального результату важливим є рівень взаємодії виконкому районної у місті ради та громади району. І якщо ці загальні зусилля будуть направлені на протидію можливим проявам корупційних відносин, то разом ми неодмінно зможемо ефективно їм запобігти!