Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дорогі саксаганці, шановні земляки!

Сучасний Кривий Ріг – це місто, яке розвивається та впевнено дивиться в майбутнє. Саме в цьому місті ми виросли, тут пройшли наші щасливі моменти життя, назавжди залишившись в пам'яті та серцях! З кожним роком наша маленька Батьківщина – Саксаганський район зростає і впевнено розвивається разом з нашим славним містом. Наш район є важливою складовою Кривого Рогу, першим у місті за чисельністю населення, осередком його суспільного, культурного та спортивного життя.

Всі перемоги та досягнення саксаганців у різних сферах діяльності роблять свій значущий внесок у процвітання та розвиток нашого славного Кривого Рогу. Ми пишаємося тим, що в ньому народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей, які змінюють його обличчя. Поліпшується інфраструктура, покращується рівень культури та благоустрою. І багато в чому це заслуга нас, саксаганців. І, сьогодні, з упевненістю можна сказати – нам є чим пишатися!

Тепло і сердечно вітаю вас з Днем народження нашого міста! Дякую кожному з вас за безкорисливу любов до Кривого Рогу, за вашу працю й неоціненну допомогу у розвитку району та міста! Бажаю всім його мешканцям добробуту і процвітання, добра, миру та благополуччя!

Зі святом, дорогі криворіжці!