Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Марафон добра

Новорічні та Різдвяні свята у нас завжди асоціюються зі сміхом та веселощами. Мабуть, саме тому й хочеться дарувати радість і гарний настрій усім, хто нас оточує.

Працівники служби у справах дітей разом з колективом розважального комплексу «Святошин» цю істину знають, як ніхто інший. Щорічно заклад дарує дітям яскраву новорічну казку, яка, мов добра фея, разом із срібними блискітками свята приносить їм душевне тепло й доброту.

18 січня цього року на передодні свята Водохреща запрошено на святкування дітей, які, перебувають на обліку в службі у справах дітей як такі, що опинились в складних життєвих обставинах, а також дітей із багатодітних сімей.

Розважальний комплекс перетворився на справжній зимовий палац, у якому дітвору зустрічали та розважали Біблейд та Лол. Для 150 діточок захід яскравів запальними конкурсами, веселими хороводами, професійною грою акторів – аніматорів. Створена святкова атмосфера, запалювала яскраві враження та позитивні емоції, які ще довго будуть зігрівати серця у холодну зимову пору.

Вдячна дітлашня поверталася додому із яскравим настроєм та смачними подарунками.